Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Śledzę sobie ten cyrk za oceanem i jestem przerażony.
Jestem kurwa przerażony.
Czarny totalitarysta, ten współczesny Hitler, siewca demokracji i główny sprawca kryzysu imigracyjnego, zamierza obejść Kongres, naszczać na ŚWIĘTĄ drugą poprawkę do Konstytucji i zapoczątkować proces rozbrajania Amerykanów.
I chuj z tym, że zamierza to zrobić w antydemokratyczny sposób, kłócący się ze wszystkimi standardami.
No ale przecież wystarczy zrobić jedną konfę, ostentacyjnie uronić łezkę i pozować na wielkiego kurwa obrońcę mordowanych dzieci. I dostać mandat na działanie od najgorszego amerykańskiego ludzkiego sortu. Nie polecam wchodzić na fejsbuka tego komucha, po prostu kurwa nie polecam, chyba że chcecie osiwieć w 5 minut.
Dlaczego nie płakałeś śmieciu, kiedy amerykańskie bomby spadały na domy w Libii i Syrii? Dlaczego nie płakałeś, kiedy w wyniku działań wojennych US ARMY ginęły tysiące niewinnych dzieci?
przynajmniej wiadomo, że on nie wygra w kolejnych wyborach
Raz dwa trzy, dzisiaj perma otrzymasz ty...
przynajmniej wiadomo, że on nie wygra w kolejnych wyborach
?!?!?! Obama nie może już startować w wyborach.. każdy prezydent może być tylko 2 kadencje.
aaa, dzięki, tego nie widziałem
Raz dwa trzy, dzisiaj perma otrzymasz ty...
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 659.75 kB (Maksimum: 743.72 kB) ]