Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
1. Twój nick:Lemon
2. Nick oskarżonego:Snake/Wonsz
3. Dowody/świadkowie:
Świadkowie:
-Kris,Infected
Nie mam dowodów ponieważ musiałbym to nagrać , ale mój komp jest z mokrego drewna i ledwo ciągnie Skyrim.
4. Jaką karę proponujesz?:Nie mam pojęcia, może obniżenie rangi na serwerze.
Zaczęło się od tego że mieliśmy trening , wspinaczka na Chilliad o ile się nie mylę , jak jechaliśmy ciężarówką Snake zabił mnie ze snajperki , potem przez pewien czas IIIR nie dawało nas spokoju, więc nasz dowódca(Kris)kazał nam się tepnąc do Ammunation 4 (int). Gdy rozmawialiśmy nagle pojawił się Remi i zabił nas molotovem , potem tepnął się Snake i zabił nas i tak czy siak tłumaczył się że przecież to nie MK więc tak można. Potem przynaje się wyzwałem go od Sweetra ("drugi sweeter") i wtedy się spytał ptryga czy to nie obraża , o mało bana nie dostałem , a potem wtrącił się Remi i wyzywał mnie , coś w tym stylu że mój ryj wygląda jakby był przez mielarke przepuszczony, albo coś w tym stylu. Potem się wkurwiłem i napisałem "zegnam sweetry" i chyba dostałem bana , nie jestem pewien , w każdym razie to wszytko co chciałem napisać,pewnie połowa osób z forum napisze że to nie prawda i tak dalej , a wonsz napisze jakieś bardzo mądre zdanie obrażające mnie i tak dalej. To wszystko z moje strony , dziękuje dowidzenia i Pozdrawiam ...
Ostatnio edytowany przez Kwaśniak (2016-01-21 20:24:13)
Hmm... Połowę tego wydarzenia widziałem, podpisuję się :v
a ktoś może bardziej obiektywny od Weexa się wypowie z wiadomych względów...
Raz dwa trzy, dzisiaj perma otrzymasz ty...
Ale ss mogłeś zrobić, bo tak to mamy twoje słowo i brak dowodów.
Ostatnio edytowany przez RaptorX (2016-01-21 22:03:10)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Lemon, bez obrazy ale jesteś totalnie tępą istotą na poziomie Sweeta i innych szumowin.
1. Walczyliśmy w interiorze więc jak mogłem robić MK typie? xD
2. Płakałeś o to, że was zabijaliśmy (tak samo INF).
3. Remi zwrócił słuszną uwagę odnośnie twej twarzy.
4. Zdanie obrażające twoją osobę znajduje się wyżej
5. Nie można wlepić bana pod nieobecność danej osoby. xD
6. To nie jest forum serwera WW2, nie pozdrawiam.
Wniosek nasuwa się sam, jesteś idiotą i płaczkiem, który piszczy po każdym zgonie.
PS. Przepraszam wszystkich użytkowników, którzy musieli czytać te obrazy, ale niestety... Lemon jest bezrozumny.
Podać sobie łapki na zgodę i po zabawie. Jutro wgram juz freeroam bez blipów więc każdy spokojnie pocwiczy.
[ Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 12 zapytań - Pamięć użyta: 775.36 kB (Maksimum: 880.31 kB) ]