Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Twój nick: RemI
2. Nick oskarżonego: Dragneel, Rokers
3. Dowody/świadkowie: Na załączonych obrazkach widać jak te dwie oto osoby przeszkadzają nam w robieniu RP. Świadkowie: Ciastek44,Grensho,Soap
4. Jaką karę proponujesz?; Taką jaka jest za owe przeszkadzanie
Fajnie że akurat wbiłem po akcji pod innym nickiem ;_;
Chamstwo z tymi dumberami :_:
Henszu to spoko gosc ~ \/enski 2015.20.12
Dzisiejsze wybryki Dragneela:
Spam rakietami:
Dokładnie sam miałem ss-y jak zabijał baronem ale Remi jest sonic'iem i szybciej wstawil ;_;
TF141 coraz śmielej sobie poczyna jak widze.
Nie mówmy tu o całym TF141, tylko o tych gównach co tam przywędrowały z jeszcze większego gówna jakim było GS pod dowództwem OBCOKRAJOWCA, który nie mógł ich ogarnąć... Osoba jaką reprezentuje Dragneel to znany nam typ gówniarza przekłócającego się o wszystko (np. kłócił się ze mną że bookmark nie jest warpem, a on w warpajac przez niego i zabijajac ludzi nie robi nic złego, potem każąc jebnąć mi się w łeb) i ja się pytam, gdzie jest administracja i dlaczego siedzi i czeka z założonymi rękoma skoro źle się dzieje...
Widze remi się rozkręca zabawą w polityka (żart)
Ale na serio w ostatnim zdaniu masz racje gdzie jest administracja ;_;
Była by potrzebna osoba która non stop siedzi na serwerze i ogarnia a niestety ale nie ma chyba takiej ;L
Owszem, korzystałem z barona, huntera, przeszkadzałem w RP, ale to ma się nijak, do tego jak WY nam przeszkadzadzaliście w RP, co do spawna, użyłem huntera, barona bo chciałem was wyplenić, nie dawaliście nikomu wyjść ze spawna, dosłownie NIKOMU, w porównaniu do bana S.T.A.L.K.E.R.O.S.A, wy powinniście dostać perma, przez bite (nie wiem czy dobrze powiem) 30 minut siedzeliście zasłonięci patriotami i strzelaliście ze snajperek, m4 do randomów jak i do innych z frakcji wychodzących ze spawna.
Ostatnio edytowany przez Traff (2016-02-22 00:42:22)
Ależ się napaliłem na tę walkę! - Natsu Dragneel
Przykro mi dragnell ale byłem ofiarą tego co robił Remi z resztą ale jakoś nie miałem takiego problemu i traktowałem to żartem.A pro po tego że nie dawali wyjść ze spawnu nikomu... co to za problem wcisnąć f1-map i tp w jakieś miejsce? A to co ty zrobiłeś to się nazywało ,,odwet" i zachowałeś się mierny dzieciak...sorry.
A to ,,Owszem, korzystałem z barona, huntera, przeszkadzałem w RP, ale to ma się nijak, do tego jak WY nam przeszkadza liście w RP, co do spawna" Sorry ale jak w przedszkolu zwalanie winy na kogoś a nie samemu przyznania się do jakiegoś błędu ;_;
Najlepsze jest to że mówi że przeszkadzaliśmy mu w RP, którego nigdy nie było i prawdopodobnie nie będze Jak masz już kłamać to kłam tak żeby inni nie wiedzieli że kłamiesz podludzki chińskobajkowcu. Bo na razie jest tak że my wystawiliśmy ciężkie dowody na twoją winę, a ty nas po prostu oskarżasz słownie, co chyba nie za wiele Ci tu pomoże.
Ostatnio edytowany przez RemI (2016-02-22 12:53:45)
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 837.94 kB (Maksimum: 987.29 kB) ]