Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
1. Nick w grze. CAT|O1|Skalski
2. Staż na serwerze. 1 tydzień
3. Nazwa frakcji, skrót. Cobra Akrobatick Team. CAT
4. Opis frakcji, liczba członków, typ organizacji. Drużyna powstała w 2003 r. Na zlecenie Polskich Sił Powietrznych , początkowo składała się z 5 dobrze wyszkolonych pilotów ( lecz w szybki tempie ta liczba wzrosła do 15). CAT miało za zadanie promować wizerunek Sił Powietrznych , udało się z roku na rok CAT przygotowywał coraz to więcej nowych układów zarówno śmigłowcami jak i samolotami. Cobra Akrobatick Team zajmuje się głównie przygotowaniami pokazów , lecz gdy nastanie wojna CAT ma obowiązek wspierania sił sojuszniczych.
Pojazdy:
Wszystkie śmigłowce
Wszystkie samoloty
Broń:
spadochron
MP 5
desert eagle
Aktualnie w skład jednostki wchodzi:
CAT|O1|Skalski i CAT|O2|Rekdem
zajmowalibyśmy się głównie promocją serwera głównie przez kręcenie filmików z pokazów i wrzucaniu ich do internetu.
Rang nie mamy ale żeby zapracować na miejsce w Cobra Akrobatick team trzeba się poddać morderczemu treningowi , a każdy przyjęty dostaje tag |O( i numer).
5. Coś więcej, o Tobie, o jednostce (Nie jest wymagane). (Teraz naprawdę)Jednostka powstała 2 lata temu na początku lataliśmy w różnych symulatorach i grach np. War Thunder , Flight simulator X
Zapewniam ze będziemy przyjmowali tylko ogarniętych ludzi bo do rekrutacji potrzebny jest TS lub Skype.
Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania
Never Give Up
Na razie mój głos jest neutralny. Jak masz jakieś filmiki na YT, to zapodaj je tutaj.
W sumie, to można spróbować, na tak.
Ależ się napaliłem na tę walkę! - Natsu Dragneel
TAK
Nie
lol ;_;
Henszu to spoko gosc ~ \/enski 2015.20.12
Czemu nie? Tag. ;-;
Steam: http://steamcommunity.com/id/beczka2gloryelfo Jeśli ktoś chce się ze mną skontaktować to dodaj do znajomych. :>
Nie.
Na nie.
Link do reklamy https://www.youtube.com/watch?v=0ZhNhkxD3gc zapraszam do oglądania , i jak się spodoba subowania
Never Give Up
Cóż... mogłeś lepszą reklamę dać, nadal na nie
Wiem , lecz pragnę zauważyć ze jest to pierwsza reklama jaką robiłem , następna będzie lepsza
Never Give Up
Nawet fajnie wyszło, ale po frakcji nastawionej w dużej mierze na jednostki powietrzne to spodziewałem się czegoś bardziej niesamowitego. Formacja myśliwców która zaprezentowaliscie nie była najlepsza. Nie żebym był lepszy czy coś, ale myśle ze popracuje troche nad formacjami, albo pokażecie kilka stuntow, kaskaderski.
Niby wszystko w porządku, ale co ta reklama przedstawia? Jakieś latanie, strzelanie - nic nie zrozumiałem. A szkoda, bo myślałem że odpierdolicie jakieś stunty AT-400 między drzewami lub Andromadą pomiędzy wieżowcami w LS, gdy drugi skacze na spadochronie i przelatuje nad armią randomów z minigunami. Co do podania, niewiele już grywam na MW a w reklamie nic oszałamiającego nie zobaczyłem, dlatego neutral.
[ Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 916.79 kB (Maksimum: 1.05 MB) ]