Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Być może to zły dział ale napiszę to tutaj. Nie rozumiem pewnej kwestii mianowicie prowadząc ćwiczenia w GLA , USMC WIELOKROTNIE warpało i zabijało/przeszkadzało w prowadzeniu tych ćwiczeń. Byli to INFected Soap i Demon. Wiarygodność moich słów może potwierdzić Henszu,Dimitri,Damdez,\/enski i Lotos. Nie mam SS'ów bo nie umiem ich robić jestem na to za głupi.
Kiedy ja RAZ podkreślam RAZ przeszkodziłem w ćwiczeniach frakcji SAS od razu dostałem kicka.
Kiedy wyjaśniłem to Ptrygowi z zapytaniem gdzie Sprawiedliwość odpowiedź brzmiała Nie ma sprawiedliwości. To już nie wiem to jest swojego rodzaju dyktatura na tym serwerze? Jak tak to szkoda. Mam nadzieje że członkowie USMC których wymieniłem otrzymają stosowną karę.
Nie ma w regulaminie punktu o przeszkadzaniu w ćwiczeniach.
To dlaczego dostałem kick?
Zgaduje że ktoś sobie wymyślił RP bez mówienia o tym lub bez /me.
W regulaminie nie ma nic o przeszkadzaniu w treningach, tylko w RP. Nie wiem dlaczego dostałeś kicka ale to już nie moja sprawa.
możliwość dostania kicka mógł to być inny powód, możliwe że podczas zaatakowania nas, nie wiem hunterem spamiłeś rakietami [to tylko przypuszczenia]
Goldmann nie używał na farmie na której były prowadzone ćwiczenia żadnego huntera.
[ Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 732.59 kB (Maksimum: 829.98 kB) ]